Λίγα λόγια για εμάς…

Η εταιρία MARFOODS ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ιδρύθηκε από τον ΜΑΡΑΓΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ το 1985 με αποκλειστική δραστηριότητα το χώρο της μαζικής εστίασης.

Αρχικά αντιπροσώπευε αποκλειστικά την εταιρία CONTINETAL FOODS BELGIUM(πρώην CAMPBELL FOODS BELGIUM) με τα πλέων ποιοτικά προϊόντα D&L και IMPERIAL.

Το 1995 επεκτάθηκε και στο χώρο των ζωοτρόφων με αποκλειστική αντιπροσώπευση για την χώρα μας των τροφών κατοικίδιων ARION PREMIUM PETFOODS.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να παρέχει πάντα στους καταναλωτές άριστης ποιότητας προϊόντα με συνέπεια και αξιοπιστία.

Devos Lemmens

Η εταιρία DEVOS LEMMENS ιδρύθηκε στο ΒΕΛΓΙΟ το έτος 1886
Από τότε ως σήμερα κατάφερε να καθιερωθεί και να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.
Το 1920 ξεκίνησε την παράγωγη της μαγιονέζας D&L που γρήγορα έγινε μια από τις κορυφαίες στο κόσμο με παρουσία σε 70 χώρες.
Με συνέπεια και προσοχή πάντα στην ποιότητα εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εμπλουτίζει την γκάμα της με ποιοτικές σάλτσες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Arion Petfood

H ARION PETFOODS ειδικεύεται στην παράγωγη υψηλής ποιότητας ζωοτρόφων για σκυλούς κα γάτες.Η μεγάλη γκάμα περιλαμβάνει ειδικά προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες τον καταστημάτων (PETSHOPS),κτηνιάτρων και εκτροφέων.Η ARION PETFOOD διατίθεται αποκλειστικά από καταστήματα ζωοτρόφων.Τα προϊόντα ARION PETFOOD αναπτύσσονται από τεχνικές ομάδες σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο της ARION PETFOOD.Πριν από την τοποθέτηση στην αγορά κάθε προϊόν δοκιμάζεται εκτενώς στα δικά μας εργαστήρια και από ανεξάρτητα κέντρα.Τα προϊόντα ARION PETFOOD υπόκεινται σε αυστηρό σύστημα ποιοτικού έλεγχου.Κάθε συστατικό αναλύεται για να εγγυηθεί η φυσική ,θρεπτική και μικροβιολογική ποιότητα.Πριν φύγουν τα προϊόντα ARION PETFOOD από το εργοστάσιο ελέγχονται και πάλι .Αυτός ο τελικός έλεγχος εγγυάται ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας δηλαδή από άποψη διατροφικών, γευστικών και τεχνικών ιδιοτήτων.